Thursday 15 April 2010

Διομήδειος Βοτανικός Κήπος


[Η είσοδος του Βοτανικού Κήπου επί της Ιεράς Οδού - τόπος συνάντησης]

Σας περιμένουμε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010. στις 11:00 στην είσοδο του Κήπου.
Διαβάστε την αμέσως παρακάτω ανάρτηση.



[Βοτανικός Κήπος "Ο Ανθώνας"]

Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛιΣ. Χαϊδαρίου "ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ" την Κυριακή 18/4/2010, στις 11:00 θα επισκεφτούμε το Διομήδειο Βοτανικό Κήπο.
Οι προηγούμενες επισκέψεις μας ήταν α) Παλατάκι - Κτήριο Γύζη β)ΨΝΑ Δρομοκαϊτειο και Μουσείο γ) Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο δ) Αρχαιολογικός Χώρος και Μουσείο Ελευσίνας. Την Κυριακή 18/4 θα επισκεφτούμε τον Διομήδειο Βοτανικό Κήπο και στις 30/5 στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων "Στην Ιερά Οδό του Πολιτισμού και του Περιβάλλοντος" θα επισκεφτούμε τη Μονή Δαφνίου (3η επίσκεψη μέσα σε ένα χρόνο).

Οι επόμενες εκδηλώσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛιΣ. είναι:
1) "Πρωτομαγιά 1944 - Να γίνει το ΜΠΛΟΚ 15 του Στρατοπέδου, Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης". Θα προβάλουμε το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Τσιώκου "ΧΑΪΔΑΡΙ - αυτοί που νίκησαν το θάνατο" (πιθανή ημερομηνία 2 Μαϊου 2010 - θα επανέλθουμε).
2) 28-30 Μαΐου τριήμερες εκδηλώσεις στο ΔΑΦΝΙ με θέμα "Στην Ιερά Οδό του Πολιτισμού και τους Περιβάλλοντος".
Υπάρχει προγραμματισμός και για άλλες εκδηλώσεις, όπως π.χ. η προβολή σε συνεργασία με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος του ντοκιμαντέρ "Δαφνί - Παναγία η Χρυσοδαφνιώτισσα" αλλά δεν έχουν ακόμα κλείσει οι ημερομηνίες και οι τόποι διεξαγωγής.

No comments:

Post a Comment