Tuesday 18 March 2008

Μεταλλαγμένα συστατικά σε προϊόντα στην Ελλάδα! Επείγον

Αγαπητό μου χαμομηλάκι,


Μεταλλαγμένα συστατικά σε προϊόντα στην Ελλάδα!
Χρειαζόμαστε βοήθεια για να τα διώξουμε.

Κάποια από τα στιγμιαία ροφήματα που πωλούνται στα καταστήματα Coffeeway περιέχουν μεταλλαγμένη σόγια και καλαμπόκι.

Ακτιβιστές της Greenpeace διαμαρτυρήθηκαν σήμερα μπροστά από ένα κατάστημα Coffeeway, ζητώντας να σταματήσει η πώληση μεταλλαγμένων.

Ενώστε τη φωνή σας με τη δική μας και ζητήστε από την Coffee Connection ABEE να σταματήσει να εισάγει τα συγκεκριμένα προϊόντα στην Ελλάδα και να τα αποσύρει άμεσα από όπου τα έχει διαθέσει.

Αν έχετε ήδη αγοράσει τα συσκευασμένα στιγμιαία ροφήματα, επιστρέψτε τα αμέσως στο κατάστημα απ' όπου τα προμηθευτήκατε, ζητώντας από τον υπεύθυνο να τα αποσύρει άμεσα όλα και να μη δεχτεί να τα ξαναπουλήσει.

Αν γνωρίζετε ότι και κάποιο άλλο κατάστημα πουλάει τα συγκεκριμένα στιγμιαία ροφήματα, ενημερώστε μας μέσω email, δίνοντάς μας το όνομα του καταστήματος και τη διεύθυνσή του, ώστε να στείλουμε ενημερωτική επιστολή στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Υ.Γ. Δείτε εικόνες από τη δράση της Greenpeace. Η δύναμή σας σαν καταναλωτές είναι μεγάλη και έχει κάνει στο παρελθόν τη διαφορά. Χρησιμοποιήστε την για να κρατήσουμε τα μεταλλαγμένα μακριά από την Ελλάδα.

Από την Greenpeace

Πείτε όχι στα μεταλλαγμένα. Στείλτε το παρακάτω μήνυμα στην Coffee Connection ΑΒΕΕ, αποκλειστικό εισαγωγέα των ροφημάτων της εταιρείας Caffe d’Amore τα οποία περιέχουν συστατικά που παράγονται από μεταλλαγμένο καλαμπόκι και σόγια και πωλούνται στα καταστήματα Coffeeway. Η δύναμή σας σαν καταναλωτές είναι μεγάλη, χρησιμοποιήστε την για να κρατήσουμε τα μεταλλαγμένα μακριά από την Ελλάδα.

Εδώ.